Homekoira Plus – palvelu

Homekoiratutkimuksen yhteydessä tehty kuntotarkastus on asiakkaan kannalta järkevin mahdollinen kokonaisuus, sekä hinta/laatusuhteeltaan järkevin valinta. Rak-Fix tarjoaa homekoiratutkimuksia, joihin on liitetty rakennusalan ammattilaisen tekemä kuntotarkastus. Tämä palvelu on nimeltään Homekoira Plus

Homekoira Plus palvelussa kartoitetaan riskirakenteet, ja mahdollisten koiran tekemien merkkausten jälkeen arvioidaan ongelmien syyt. Asiakas saa yhden käynnin jälkeen selvyyden ongelmien olemassaolosta ja vakavuudesta, sekä alustavan korjausehdotuksen. Käynnin jälkeen tehtävässä raportissa tuodaan esille rakenteiden riskit ja löydettyjen vaurioiden syyt, sekä välttämättömät korjaustoimenpiteet, tai tarvittavat jatkotutkimukset.

Olen rakennusalan kokemukseni ja koulutukseni lisäksi hankkinut lisäkoulutusta kosteusvaurioisten rakennusten ongelmista ja korjauksesta.  Yli vuoden kestäneessä koulutuksessa Savonia amk:ssa, olen saanut paljon tietoa kosteusvaurioiden synnystä, mikrobiongelmista, rakenteiden tutkimuksista ja korjaustavoista.

Tällä tiedolla ja homekoiran avustuksella saadaan todella kattava tieto rakennuksen tilanteesta, eikä asiakkaan tarvitse teettää käynnin jälkeen uutta tarkastusta. Säästö on merkittävä, koska tutkimus ei maksa juurikaan sen enempää, kuin tavallinen homekoiratutkimus. Mikä parasta epätietoisuus loppuu heti ensimmäisen käynnin jälkeen.

Mikäli Homekoira Plus palvelun jälkeen tehdään tutkitussa kohteessa remonttia, voidaan Homekoira Plus tutkimuksen kulut liittää kotitalousvähennykseen.

Katso vielä lyhyt video aiheesta: https://youtu.be/oAdulj-NJ3c

Fixu ja Uuno

Liittyvät julkaisut